Loading...
SPORT

Valverde, OUT de la FC Barcelona? Răspunsul dat de conducerea catalanilor, după înfrângerea din Supercupa Spaniei

Valverde, OUT de la FC Barcelona? Răspunsul dat de conducerea catalanilor, după înfrângerea din Supercupa Spaniei

FC Barcelona a pierdut cu Atletico Madrid, 2-3 în semifinala Supercupei Spaniei, deşi a condus o bună bucată din meci, iar fanii s-au întors împotriva lui Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor. Conducerea trupei de pe Camp Nou, prin vocea directorului sportiv Guillermo Amor (52 de ani), a anunţat că nu se pune problema ca Valverde să fie dat afară mai devreme de expirarea contractului.

Înfrângerea cu Aletico Madrid din semifinala Supercupei Spaniei a agitat şi mai mult apele deja tulburi la FC Barcelona. Catalanii au condus cu 2-1 şi au avut două goluri anulate de VAR, iar în final au fost învinşi cu 3-2, iar fanii s-au întors împotriva lui Valverde, tehnicianul pe care-l vor plecat de la cârma echipei de pe Camp Nou. Amor a anunţat, după meci, că Valverde nu va pleca.

„Ne-a deranjat tare faptul că am pierdut. Continuăm, mergem înainte, e un drum foarte lung! Mai sunt multe jocuri importante. În ceea ce-l priveşte pe Valverde, nu este nimic. Astfel de lucruri se pot întâmpla, mai ales în jocurile importante cu echipe puternice. Ceea ce crezi că ai câştigat, poate fi pierdut”, a spus Guillermo Amor, conform Movistar+, citat de AS.

Ernesto Valverde mai are contract cu FC Barcelona încă şase luni, până în vara lui 2020. Valverde a fost instalat la cârma catalanilor în vara lui 2017, iar de atunci a strâns 145 de meciuri, cu o medie 2,23 puncte pe meci şi a câştigat patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei.

Liga Campionilor a fost un eşec total pentru Valverde, Barcelona fiind eliminată uluitor de AS Roma şi FC Liverpool în sferturi, respectiv semifinale.

sursă

Distribuie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *