Loading...
SOCIAL

Oamenii din Costești vor cere mâine dreptate pentru Dumitru Jomiru la Inspectoratul de Poliție și Procuratura din Ialoveni

Oamenii din Costești vor cere mâine dreptate pentru Dumitru Jomiru la Inspectoratul de Poliție și Procuratura din Ialoveni

Mâine, la Inspectoratul de Poliție din Ialoveni și Procuratură, va avea loc un protest organizat de localnicii din satul Costești, Ialoveni. Aceștia vor cere dreptate în cazul lui Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani, din aceeași localitate, care a fost ucis în bătăi de doi tineri în noaptea dintre ani.

Protestul va avea loc la ora 10.00.

Amintim că rudele băiatului decedat bat alarma și spun că se încearcă mușamalizarea cazului. Pe data de 10 ianuarie Procuratura Generală a informat că și minorul de 16 ani, care l-a snopit în bătaie pe Dumitru Jomir, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Procurorii îl învinuiesc pe tânăr de vătămare intenționată gravă a sănătății, care a provocat decesul victimei, precum și de huliganism agravat.

La această etapă, din fișa medicală a victimei este cunoscut faptul că decesul a survenit contuziei cerebrale grave. Suplimentar, a fost numită o expertiză medico-legală.

Imagini de la înmormântarea lui Dumitru puteți vedea aici.

sursă

Distribuie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *